Míg mások kikapcsolódnak, te akár pénzt is kereshetsz!

A kikapcsolódás mindenki számára mást jelent. Ezt az egyetemisták is így gondolják, mivel a vizsgákra való készülés sokszor mentálisan, éjszakázással párosulva pedig fizikailag is kimerítő tevékenység. A stresszt mindenki másképp vezeti le: van, aki a könyvtárban pihen, és van, aki a kocsmában lazít a haverokkal, míg mások rendezvényekre járnak.

A topiwork.hu segítségével több szaktársam is eljutott már ilyenekre, de nem szórakozás, hanem hostess diákmunka céljából. A hasonló szervezések ugyanis nagyszerű lehetőséget biztosítanak némi zsebpénz megkeresésére, ebből kifolyólag gyakran láthatunk ilyen jellegű munkalehetőségeket az oldalon. A topiwork.hu álláskínálata tanulók számára ugyanis folyamatosan változik, és mindig számos különböző kategóriából választhatunk.

A hostess diákmunka azért is előnyös és népszerű, mivel egy-egy rendezvény időpontja előre ismert, ezért könnyen össze tudjuk egyeztetni az ottani feladatainkat órarendünkkel és egyéb teendőinkkel. A topiwork.hu a diákmunkások igényeit ismerve törekszik arra, hogy az ő igényeiknek minél inkább megfelelő pozíciók kerüljenek ki az oldalára. Az álláshirdetések leírása egyébként sok mindent elárul, többek között azt is leszűrhetjük belőlük, hogy az erősségeinket mennyire tudjuk kihangsúlyozni a munka végzése során, ha minket választanak.

hostess diákmunka

A fizetésről szintén kapunk tájékoztató információt már az elején, illetve azt is megtudhatjuk a topiwork.hu oldaláról, hogy az 1.000 Ft-os regisztrációs díj is az első bevételünkből lesz levonva. Így emiatt felesleges aggódni csakúgy, mint a szerződéskötés és egyéb adminisztráció miatt, amelyeket szintén elintéznek velünk egyeztetve.

Azt hiszem, így már a pénzkeresés is lehet szórakozás az egyetem melletti szabadidőnk hasznos eltöltése mellett!